Binnen

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Vanaf 19 mei weer banenzwemmen! ONDER VOORBEHOUD

Vanaf woensdag 19 mei worden de coronamaatregelen voor sporten verder versoepeld op voorwaarde dat de besmettingscijfers blijven dalen. Naast zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar en banenzwemmen in de buitenzwembaden, is het vanaf volgende week weer mogelijk om binnen te sporten.
Dit onder strenge voorwaarden en een aangepast rooster. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit een maximaal aantal bezoekers toe. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we je vooraf te reserveren. Meer informatie omtrent het reserveren volgt zo spoedig mogelijk.

Voor vragen kunt u bellen met onze receptie op 0344-613274

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Ticket Banenzwemmen
5,20
12 badenkaart Banenzwemmen
52,00
25 badenkaart Banenzwemmen
104,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.