Binnen

BBB

BBB - De training voor buik, billen en benen!

Deze les staat geheel in het teken van drie grote spiergroepen; Buik, billen en benen, kortom alle lichaamsdelen waar dames over het algemeen aan willen werken (Het is echter ook voor mannen een goede les!). In deze lessen wordt middels het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, elastieken en dumbells (lichte haltertjes) gewerkt om het lichaam strakker te krijgen door de spieren te trainen en het vetverbrandingsproces te versnellen.

Tijdens de BBB-les worden de probleemzones van het lichaam extra aangepakt door speciale spierverstevigende oefeningen. Bij regelmatig oefenen zie je na een tijdje het resultaat al in de spiegel. Je merkt snel hoe deze spieren versterken en hoe 'moeilijke' oefeningen steeds gemakkelijker worden. De lessen zijn eenvoudig te volgen, zijn rugvriendelijk en vereisen niet veel coördinatie. Beginners en gevorderden kunnen deze les samen volgen.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Handdoek
  • Drinken

Tarieven

Flits card jaar abonnement
28,70
Medium card jaar abonnement
42,70
Large card jaar abonnement
48,35
Jeugd medium card jaar abonnement
21,75
Club card kwartaal abonnement
90,35
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.