Binnen

Spinning

De indoor fiets uitdaging!

Spinning is een indoor-workout op de fiets. Op speciale fietsen wordt in een groep, onder leiding van een instructeur, op muziek gefietst. Spinning is een heerlijke training die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt door aanpassing van de weerstand van je fiets. Dit Spinning programma komt uit Amerika en is wereldwijd een grote hit met name voor mensen die lekker willen transpireren zonder teveel na te denken.

Onder leiding van een spinning instructeur fietst u op het ritme van de muziek. Afhankelijk van het tempo en het soort oefening wordt de weerstand van je fiets aangepast. Spinning heeft een positief effect op je hart, longen en beenspieren. Met spinning bouw je conditie op en verbeterd je uithoudingsvermogen. Spinning staat ook bekend als een uitstekende calorieverbrander!

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Handdoek
  • Drinken

Tarieven

Flits card jaar abonnement
28,70
Medium card jaar abonnement
42,70
Large card jaar abonnement
48,35
Jeugd medium card jaar abonnement
21,75
Club card kwartaal abonnement
90,35
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.