Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrij zwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrij zwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.
Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Oefenbaan
Tijdens het vrij zwemmen is er een oefenbaan aanwezig in het wedstrijdbad. Deze baan is speciaal voor kinderen die op zwemles zitten en willen oefenen in het grote bad. Kinderen zonder diploma mogen allen in deze baan, niet in de rest van het wedstrijdbad! Deze baan is te vinden bij start blok 1 aan de horeca kant van het wedstrijdbad.


Zwembandjes en -luiers
Zonder diploma zwembandjes verplicht! Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Let op! Sauna's geopend vanaf maandag 27 september. Glijbaan geopend op zaterdag en zondag. Whirlpool gesloten op zaterdag.

Voor vrij zwemmen hoef je niet te reserveren. Maximaal 200 personen VOL=VOL

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Ticket Vrijzwemmen
5,20
12 badenkaart Vrijzwemmen
52,00
25 badenkaart Vrijzwemmen
104,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.