Binnen

Zumba

Calorieën verbranden met energiek dansen

Dit fitnessprogramma is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een danser en choreograaf uit Miami. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en hip hop muziek is elke les een feestje.

U wordt er niet alleen vrolijk van, het is ook geen enkel probleem meer om de les vol te houden. Ondertussen werkt u ook nog de nodige kilootjes weg. Zumba kan namelijk heel goed helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Tijdens de les worden er behoorlijk wat calorieën verbrand (1.000 per uur), alleen merkt u dat nauwelijks, omdat het een echte fun les is.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Handdoek
  • Drinken

Tarieven

Flits card jaar abonnement
28,70
Medium card jaar abonnement
42,70
Large card jaar abonnement
48,35
Jeugd medium card jaar abonnement
21,75
Club card kwartaal abonnement
90,35
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.