Veranderingen per 28 juni 2021

Nieuws

Veranderingen per 28 juni 2021

Changes ahead.jpg

I.v.m. RIVM maatregelen

Nieuwe reserveringssysteem buiten werking

Door onvoorziene technische problemen is het nieuwe reserveringssysteem buiten werking.
Wij gaan nu door met het SuperSaas systeem, waar de afgelopen weken alle reserveringen in gemaakt zijn.

Voor iedereen die toch wel in het nieuwe systeem een boeking en betaling heeft gedaan, geen stress! Alle reserveringen met betalingskenmerken zijn doorgevoerd naar het SuperSaas systeem en daarbij staat uw bezoek alsnog vast.

De aankomende dagen gaan wij hard achter de schermen verder om het probleem te verhelpen.
Wij laten z.s.m. weten hoe dit verder zal gaan met het reserveringssysteem en daarbij ook de inschrijvingen voor de Zomer Zwemlessen 2021.

Excuses voor het ongemak

Team Sportfondsen Tiel

Vanaf maandag 28 juni 2021 gaan er nieuwe maatregelen van het RIVM in. Dit brengt ook veranderingen met zich mee voor Zwembad Waalslag. Onderstaande een aantal veranderingen:

  • Reserveren voor het banenzwemmen in de ochtend niet meer verplicht en geen vaste tijdsblokken meer. In de avond reserveren met tijdblokken nog wel verplicht, i.v.m. grote belangstelling. Maximaal 40 mensen binnen tijdens het bannenzwemmen
  • Douches geopend
  • Reserveren voor het vrij zwemmen op zondag niet meer verplicht en geen vaste tijdsblokken meer. Maximaal 150 mensen binnen tijdens het vrij zwemmen.

Voor alle doelgroepen zal nog wel gereserveerd moeten worden. Klik hier om online te reserveren voor onze doelgroepen. Daarnaast vragen wij u om van te voren uw badkleding aan te hebben. De routing blijft hetzelfde en na het zwemmen kunt u gebruik maken van onze omkleedruimtes.

Team Zwembad Waalslag

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.