Wijziging zwemlestijden

Nieuws

Wijziging zwemlestijden

Contentpagina Zwemles - header nieuw.jpg

Aantal wijzigingen

De huidige zwemlestijden waarop nu wordt gezwommen, worden definitief. Dit betekent dat wij niet terug gaan naar de oude zwemlestijden, zonder kwartier wisseltijd tussen de lessen. Dit kwartier wisseltijd blijft, om de veiligheid van de kinderen te waarborgen.
Tevens zal vanaf maandag 27 september 2021 de indeling van de kleedkamer veranderen. Informatie hierover heeft u ontvangen op de mail. Niet ontvangen, mail dan naar p.vanbeek@sportfondsen.nl.

5 Minuten voor aanvang van de les mogen de ouders en kinderen naar de kleedkamers. Hier worden de kinderen opgehaald door de instructeur en verlaten de ouders de kleedruimte. 5 Minuten voor het einde van de les mogen de ouders naar binnen om hun kind weer te ontvangen in de kleedruimte en daar om te kleden.

Vanaf maandag 25 oktober 2021 zal er ook een wijziging plaatsvinden in de zwemlestijden op maandag en dinsdag. Alle lessen worden een kwartier naar voren geschoven.
Onderstaand een overzicht van alle lestijden.

Zwemlestijden najaar 2021.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.