Zomer zwemlessen 2021!

Nieuws

Zomer zwemlessen 2021!

Turbo-zwemles - header.jpg

Inschrijven vanaf donderdag 1 juli 12:00 uur

In de zomer vakantie hebben wij vanaf 19 juli tot 27 augustus zomer zwemlessen!

Is het jou wens om tijdens de zomervakantie in een relaxte sfeer je kind te leren zwemmen en het A, B of C diploma te halen? Zwembad Waalslag biedt deze unieke mogelijkheid. Je kind leert tijdens de vakantie vrij in het water te worden, leert de zwemslagen en haalt bij een goed niveau zelfs het erkende NRZ A, B of C-diploma.

In de zomervakantie weken worden er in zwembad Waalslag dagelijks zwemlessen gegeven in 4 niveaus tot het A diploma. De lesduur is 2,5 uur per dag (4 dagen per week) en de groepsgrote is maximaal 10 kinderen. Tijdens deze les zal er halverwege een kleine pauze zijn voor de kinderen. Hiervoor mogen zij ook eten en drinken meenemen. Aan het einde van de week wordt er gekeken of u kind aan de vaardigheden voldoet om door te gaan naar een volgend niveau.

De prijs per week bedraagt €150,- Als uw kind nog niet is ingeschreven betaald u €28,50 inschrijfkosten en krijgt hiervoor een mooie Jip tas met knuffel!

Inschrijven kan vanaf donderdag 1 juli 2021 12:00 uur.

In de onderstaande afbeelding wanneer welk bad wordt aangeboden.

Badindeling zomerzwemles 2021.png

Voor meer informatie bellen naar 0344-613274 of mail naar p.vanbeek@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.